به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد رضا میرزایی عصر چهارشنبه در نشستی با خبرنگاران در محل فرماندهی انتظامی استان سمنان، افزود: پلیس فتای این فرماندهی طی سال گذشته رتبه چهارم کشور را از نظر اجرای مطلوب ماموریت های پلیس فتا کسب کرده است.
وی برداشت غیرمجاز ازحساب بانکی، ارسال محتویات مبتذل، هتک حیثیت، نشر اکاذیب را از مهمترین جرائم سایبری برشمرد و تاکید کرد: برای ارتقای سطح دانستنی های مردم در پیشگیری از این جرائم، اقدامات گسترده ای در استان سمنان انجام شده است.
فرمانده انتظامی استان سمنان به برگزاری نشست های آموزشی در این استان اشاره کرد و گفت: 85 جلسه درون سازمانی، 99 جلسه آموزشی ویژه کارکنان دستگاه های دولتی، بانک ها، مراکز علمی و فرهنگی و ... با حضور کارشناسان پلیس فتا در استان سمنان برگزار شده است.
میرزایی، سرعت کشف جرائم سایبری را در استان سمنان بالا دانست و خاطرنشان کرد: مجرمان سایبری در این استان آسایش ندارند.
رییس پلیس آگاهی استان سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه متقاضی استخدام با دیپلم جعلی در میامی دستگیر شد، تصریح کرد: جعلی بودن مدرک تحصیلی یک داوطلب استخدام در شرکتی دولتی از سوی آموزش و پرورش میامی به پلیس آگاهی ارسال شد.
سرهنگ داوود رسولی اظهار داشت: کارشناسان اداره آموزش و پرورش شهرستان میامی با بررسی مدرک دیپلم متقاضی استخدام، به جعلی بودن مدرک تحصیلی وی مظنون شدند و برای بررسی بیشتر و دقیق تر موضوع را به پلیس آگاهی اعلام کردند.
وی با بیان اینکه جعلی بودن مدرک تحصیلی دیپلم از سوی کارآگاهان پلیس نیز تایید شد افزود: متهم احضار و در تحقیقات تخصصی پلیس به ارائه این مدرک جعلی اعتراف و انگیزه خود را استخدام برای کار در شرکت مورد نظر بیان کرد.
رئیس پلیس آگاهی استان سمنان با معرفی متهم پس از تکمیل پرونده به دادسرا تصریح کرد: نامبرده در ازای دریافت این مدرک جعلی، 10 میلیون ریال به جاعل کلاهبردار پرداخته است که تلاش برای دستگیری جاعل همچنان ادامه دارد.
رسولی فر در خاتمه، تسلط پلیس بر کشف علمی جرایم را عامل پیشگیری در این گونه پرونده ها عنوان و به مسئولان گزینش و استخدام ادارات و شرکت های دولتی و خصوصی توصیه کرد: قبل از هرگونه اقدام در خصوص استخدام و به کارگیری نیروهای جدید از اصالت مدارک ارائه شده از سوی آنان مطمئن شوند.
نظر شما